Vapaa-ajan asunnot

Lohjan ainutlaatuisen rikas luonto tarjoaa upeat puitteet luonnossa liikkumiseen ja mökkeilyyn. Täällä sijaitsee myös Uudenmaan suurin järvi, Lohjanjärvi, jonka rannoille mahtuu kaikenkokoisia vapaa-ajanasuntoja mökeistä huviloihin.

Lisäksi sijainniltaan Lohjan alue on pääkaupunkiseudulla asuvalle otollisen matkan päässä. Jos sinulla on käyttämättömäksi jäänyt loma-asunto Lohjan seudulla, kannattaa laittaa se mieluummin myyntiin kuin jättää oman onnensa nojaan - löydämme sille kyllä ostajan!

Ennen vapaa-ajanasunnon myyntiin laittoa kannattaa kiinnittää huomiota sen siisteyteen. Käyttämättömänä ollut loma-asunto ja sen ympäristö saattavat olla epäsiistissä kunnossa, joten pieni siistiminen on suotavaa. Pienellä vaivalla saat vapaa-ajanasunnosta houkuttelevamman näköisen ja ostaja saa positiivisen yleisvaikutelman loma-asunnosta.

Vuosikymmenien aikana olemme osallistuneet lukuisten loma-asuntojen myyntiin Lohjan seudulla. Meillä on kokemusta vapaa-ajan asuntojen arvioinnista ja tietoa kaikista myyntiin liittyvistä vaiheista.

Nyt on hyvä aika harkita vapaa-ajan asunnon myyntiä. Ota meihin yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti.

Tilataksesi arviokäynnin täytä alla oleva lomake

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse. Katso tarkemmat yhteystiedot täältä.

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    » tietosuojaseloste