Pihlström LKV

Pihlström LKV:llä on vahvat juuret ja vankka osaaminen asuntomarkkinoilla; Harry Pihlström perusti Kiinteistöjen Myyntikeskus Harry Pihlström LKV:n noin viisikymmentä vuotta sitten Lohjan keskustassa sijaitsevaan puutaloon, Vihdinkatu 6:een. Samassa rakennuksessa yritys toimii vielä nykyäänkin.

Vuonna 1987 Timo Lahtinen tuli mukaan Kiinteistöjen Myyntikeskus Harry Pihlström LKV:een, ja Harryn jäädessä eläkkeelle vuonna 1995 Timo siirtyi välitysliikkeen jatkajaksi. Harryn perustaman yrityksen jatkaminen oli Timolle luonnollinen valinta, ja hän halusi kunnioittaa alueella jo asemaansa vakiinnuttaneen välitysliikkeen perinteitä. Tästä johtuen yrityksen nimessä jatkaakin edelleen perustajansa Pihlströmin nimi.

Pitkäaikainen kokemuksemme kiinteistönvälitysalalta takaa luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Hoidamme asiantuntevasti kaikki asunto- ja kiinteistökaupat, niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet, erityisesti vapaa-ajanasunnot ja lisäksi toimitilakiinteistöt. Palveluihimme kuuluvat myös asuntojen ja toimitilojen vuokrauspalvelut sekä kirjallisten arviolausuntojen laatiminen. Toimialuettamme on Lohjan seutu ja Länsi-Uusimaa.